2016. április 12., kedd

Rakott bundás kenyér

Rakott bundás kenyér


Hozzávalók:

10 szelet kenyér
4 tojás
4ek tejföl

bors
lila hagyma
trapista sajt
sonka vagy szalámi
kevés vaj vagy olíva olaj

Elkészítés:

A tojást felverjük és összekeverjük 4 ek tejföllel majd ízesítjük sóval, borssal. Egy kivajazott hőálló tál aljára helyezünk 5 db tojásba forgatott kenyeret. A kenyerek tetejét ízlés szerint megpakoljuk sonkával, lila hagymával és reszelt sajttal, ezt követően még egy réteg tojásba forgatott kenyér következik, majd a kenyerek tetejére már csak sajtot és egy kevés hagymát szórunk. 180 °C -os sütőben 30-40 perc alatt aranybarnára sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése